zamknij

Musisz się zalogować

odpowiedz na pytanie

pozostałe odpowiedzi

• Ostatnio schudłem 5 kg tylko dlatego, że do pracy muszę pokonać piechotą 1 km w jedną stronę, potem 1 km w drugą stronę. Ruch to zdrowie :)

• Renata
    Renata
    03.09.2008 09:51 wyślij wiadomość

polecana dieta przez moje znajome to tzw. dieta kopenhaska, ale jest dosc rygorystyczna. ja sama stosowalam diete przez pare miesiecy nie jedzac produktow macznych i slodyczy i schudlam sporo:D

• najskuteczniejsza dieta to z pomocą dietetyka i polecanych przez nich "wspomagaczy" zmienić odżywianie, na początku kierując się kartką i godzinami oraz ilościami, które możesz spożywać.

• To skoro jesteś taki idealny Showbiznes, to może pokaż swoje zdjęcie i pośmiejemy się z Ciebie? A wracając do tematu - stosowałem dietę, schudłem. Osobom z niedowagą, dieta pozwala powrócić do normalnej wagi. Jest to tzw.: Dieta Optymalna. Ma wadę - trzeba dużo przy niej się narobić, a niestety, od dłuższego czasu pracuję niemal całymi dniami, więc muszę się żywić często "korytkowo", ewentualnie stosując się do zasady "ŻP".

• Showbiznes
    01.09.2008 20:45 wyślij wiadomość

zalozcie temat :tucz ludzi:-)))

• Wiktor
    Wiktor
    01.09.2008 20:31 wyślij wiadomość

fotki sa sprzed diety :-P

• Showbiznes
    01.09.2008 20:30 wyślij wiadomość

patrzac na wasze fotki to uznaje ze dieta Kwasniewskiego nieskuteczna;-)))

• Wiktor
    Wiktor
    01.09.2008 19:00 wyślij wiadomość

dieta Kwasniewskiego to przeciez jedzenie tluszczy prostych (zwierzece)....
    tluste mleko, golonki, maslo....ale za to bez chleba....ciezko tak :-/

• Dieta stara jak świat - ŻP - żryj połowę ;)

Generalnie słodycze zminimalizować do zera, ograniczać białka, jeść tłuszcze roślinne - najlepiej w oparciu o Dietę dr Kwaśniewskiego